COWAY MALAYSIA

coway malaysia by tengku

Hi, saya Tengku Faris 😉

Top Agen no. 1 Coway Malaysia

Faris uruskan pendaftaran Penapis Air, Penapis Udara dan Tilam Coway di Seluruh Malaysia secara Online 24 jam.

Simpan no.phone Faris: 018-3113463

‘Free-Gift’ bernilai RM100 jika order dengan Faris hari ini.

Promosi Terkini: Julai 2020

Baru dilancarkan, Coway KECIL!

Servis Percuma Setiap 2 Bulan

Coway Lady (cody) akan datang ke rumah anda setiap 2 bulan untuk memberi perkhidmatan penyelenggaraan secara berjadual.

Penukaran Filter Setiap 4-6 Bulan

Penukaran filter ini adalah PERCUMA. Filter memerlukan penukaran secara berjadual dalam tempoh tertentu untuk memastikan kualiti air terjamin dan terbaik.

Waranti & Alat Ganti Percuma Selama 5 Tahun

Sebarang kerosakan pada alat ganti produk coway akan sepenuhnya ditanggung kos oleh syarikat sepanjang tempoh 5 tahun. Wow best!

Jimat RM200 untuk Yuran Pendaftaran

Coway tidak lagi mengenakan sebarang caj pendaftaran sebanyak RM200 seperti sebelumnya. Kali ini pendaftaran adalah 100% PERCUMA!

Pindah & Pasang Percuma Seluruh Malaysia

Tidak perlu kemana-mana. Tunggu sahaja di rumah/ofis. Juruteknik terlatih akan datang hantar produk dan buat pemasangan secara percuma.

Air Mineral & Tanpa Tangki

Model penapis air ini menghasilkan tapisan air mineral yang menapis 0.01 micron dan bendasing yang menjadikan kualiti air ini dijamin bersih.

Senarai Promosi

Penapis Air Coway

penapis air coway mate

Penapis Air MATE

Penapis air tanpa tangki. Menghasilkan air mineral dengan 1 suhu iaitu suhu air biasa.

RM 65.00

promosi coway neo 65 murah

Penapis Air NEO

Model penapis air paling laris dipasaran. Sesuai untuk keluarga kecil. Didatangkan dengan 3 suhu air lengkap.

RM 65.00

Penapis Air OMBAK

Direka khas dari Korea untuk rakyat Malaysia. Mempunyai 50 suhu air yang boleh dilaras.

RM 140.00

penapis air coway villaem

Penapis Air VILLAEM 2

Untuk keluarga sederhana besar yang mempunyai bayi kerana ada fungsi suhu air suam untuk mudah buat susu anak.

RM 120.00

Penapis Air INCEPTION

Menghasilkan air alkali untuk kesihatan tubuh badan yang optimum. Artis ramai pakai yang ini.

RM 184.00

Penapis Air FERRY

Tanpa tangki. Hasilkan air tulen dari proses Reverse Osmosis (R.O). 1 suhu sahaja.

RM 66.00

Penapis Air PETIT

Penapis air slim untuk diletakkan di ruang kecil. Fungsi touch-button. Hasilkan air mineral.

RM 113.00

Penapis Air HARRY

Penapis air berdiri dengan design yang slim. Menghasilkan air mineral.

RM 123.00

penapis air coway core

Penapis Air CORE

Tangki air paling besar. Sesuai untuk rumah besar atau pejabat dan kedai.

RM 132.00

penapis air coway lucy

Penapis Air LUCY

Satu-satunya penapis air Coway yang menghasilkan Ais Batu. Paling mewah.

RM 190.00

Penapis Air Luar BAMBOO

Fungsinya menapis air dari luar rumah bagi memastikan kualiti air bersih dari mula.

RM 118.00

Kelebihan Tilam Coway

Tilam Coway Premium

Tilam di Servis Setiap 4 Bulan

Homecare Technician (HT) akan datang ke rumah anda setiap 4 bulan untuk memastikan tilam anda sentiasa bersih dan terjaga selama 5 tahun penggunaan.

Penukaran Topper Percuma Setiap 3 Tahun

Penukaran topper ini adalah PERCUMA. Bahagian atas tilam perlu ditukar secara berjadual dalam tempoh tertentu untuk memastikan kualitinya terjamin dan bersih.

Waranti & Alat Ganti Percuma Selama 5 Tahun

Sebarang kerosakan pada Tilam Coway akan ditanggung sepenuhnya oleh Coway dalam tempoh 5 tahun. Tiada caj & kos lain.

Teknologi Baru Sokongan Badan

Didatangkan dengan 3 lapisan khas untuk sokongan tulang belakang yang optimum iaitu 5 Zone Pocket Spring, 100% Natural Latex & Coconut Fibre.

Kualiti Premium dengan Harga Mampu Milik

Coway menjadi satu-satunya syarikat yang berani menyediakan Tilam Premium dengan harga serendah RM139 sebulan.

Milik Anda Selepas Tempoh 5 Tahun

Setelah tamat bayaran hingga tempoh 5 tahun, secara automatik set tilam ini akan menjadi hak milik anda sepenuhnya.

Promosi 2020

Penapis Udara Coway

Penapis Udara BREEZE

Saiznya kecil tapi penapis udara ini berkuasa tinggi menyedut udara kotor.

RM 79.00

penapis udara lombok 2

Penapis Udara LOMBOK 2

Penapis udara paling laris dipasaran. Menghapuskan bakteria dan virus di udara.

RM 94.00

penapis udara coway storm

Penapis Udara STORM

Penapis udara design elegan dengan kipas tanpa bilah. Antara paling laris.

RM 70.00

penapis udara coway captain

Penapis Udara CAPTAIN

Penapis udara yang menggunakan teknologi terkini dengan 8 penapis. Paling canggih.

RM 125.00

Penapis Udara TUBA

Penapis udara bersaiz besar, sesuai untuk penggunaan di pejabat & kedai.

RM 142.00

Penapis Air + Penapis Udara

Promosi Combo

Pencapaian

Lebih 1,000 Pelanggan

Faris telah menguruskan lebih 1,000 tempahan dari Seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak. Faris menjanjikan servis terbaik dari mula daftar, hantar, pasang dan khidmat selepas jualan.

Tujuan Faris jelas untuk pastikan anda dapat bekalan AIR & UDARA yang bersih serta TIDUR yang berkualiti setiap hari.

Testimoni

Apa Kata Pelanggan Faris?

izwa erienna

"Terima kasih byk encik Faris. Urusan mudah dan cepat. Semuanya online 100%. Trusted agent Coway!"

Izwa Erienna - Klang, Selangor
cikgu luqman

"Encik Faris bantu sy pasang penapis air dirumah mak ayah saya. Senang urusan dgn encik. Semoga encik Faris dimurahkan rezeki selalu"

Luqman Hakim - Segamat, Johor
akak ayu coway

"Sebelum ni ingat memang xboleh order secara online. Rupanya senang sgt dgn bantuan encik Faris. Tq ya encik bantu saya order Penapis Udara"

Elyana Hamid - Besut, Terengganu
hanif hussin

"Kalau nak beli, sy rekemen contact encik Faris. Dia dah pakar bab consult pelanggan untuk pilih model yg sesuai untuk rumah anda"

Hanif Hussin - Ipoh, Perak
puan arasyi

"Sebelum ni pernah order Coway dgn agen yg xbertanggungjawab, menyesal sbab dia xnak layan after-sales. Alhamdulillah en. Faris bantu sy"

Arasyi Isa - Sungai Petani, Kedah
cikgu hamdan

"Kalau nak order, boleh beli dgn en. Faris. Dia boleh tlong check-kan baki akaun sy slepas bberapa tahun sy bayar. Kadang sy pun lupa"

Hamdan Abdul - Tawau, Sabah

Ini bukan website rasmi Coway (Malaysia) Sdn Bhd (735420-H). Website ini dimiliki sepenuhnya oleh ejen Coway berdaftar iaitu Tengku Faris (591478). Coway Malaysia berdaftar di bawah Akta Jualan Langsung (AJL 931694).

Powered by: Malaysia Web Hosting

error: Content is protected !!
× Whatsapp Faris